Kristin Lien Selvaag

 

Kiropraktor og babymassørinstruktør

 

Kristin er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Hun var ferdig utdannet kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic-West i California i 1995. Hun har erfaring innen almenkiropraktikk og behandling av pasienter i alle aldre. Kristin er spesielt interessert i behandling av babyer og barn, et fagområde hun har etterutdanning innen. Hennes praksis gjenspeiler interessen for god helse, bevegelse og funksjonell trening, og hun benytter babymassasje som et av flere tiltak ved behandling av barn. 

Kristin har holdt kurs i babymassasje i Oslo mer enn 10 år og erfarer at bakgrunnen hennes som kiropraktor med en omfattende kunnskap innen anatomi er svært nyttig innenfor babymassasje. På kurs hos Kristin er både foreldre og barn i de beste hender og hun har et oppriktig ønske om å spre sine kunnskaper innen babymassasje med foreldre som vil lære seg dette. 

I dag holder Kristin ukentlige babymassasjekurs i Oslo og hun holder workshops rundt om i Norge, alle basert på boken Babymassasje - lek - samspill - utvikling. Følg med på kurssiden hennes for siste nytt om når neste kurs starter. 

 

Medlem av Norsk Kiropraktorforening 

Oversikt over når og hvor neste babymassasjekurs starter

Babymassasjekurs