Tilbakemeldinger fra kursdeltagere

Synes vi fikk veldig mye fin og generell info om baby i tillegg til massasjen. Kjempebra fora for info og diskusjon i tillegg til helsestasjonen. Jeg synes det har vært veldig behagelige og informative timer. Har fått masse igjen for det!

Deltager 2008

Babymassasjekursene hos Kristin har vært en veldig rolig hyggestund sammen med babyen. Det har gitt oss mer nærhet og det fungerer veldig bra å gjøre de samme massasjeøvelsene igjen og igjen.

Deltager 2014

Har utført massasje på babyen jevnlig etter kurset. Flott å ha lært ulike teknikker.

Deltager 2014

Det beste ved kurset var å lære teknikker slik at bekymringer for å gjøre "noe galt" ikke er nødvendig. Massasjestunden har blitt en kosestund, ettersom hun til vanlig ikke har tid til kos.

Deltager 2009

Jeg synes det var veldig positivt at vi kunne bruke den tiden vi trengte under babymassasjen og at det ikke var så farlig om barnet var urolig eller annet. I tillegg har det vært veldig positivt å kunne lære bort øvelsene til far også.

Deltager 2014

Jeg har alltid følt meg nær babyen, men om mulig har vi fått enda mer nær og intim kontakt etter kurset i babymassasje med Kristin. Babyen liker hudkontakt og nyter massasjen. Det gjør meg glad.

Deltager 2010

Kristin har god kunnskap om barnets kropp og barnets situasjon. Det føles trygt.

Deltager 2014

Jeg synes kurset overgikk all forventning. UTROLIG BRA!

Deltager 2009

Oversikt over når og hvor neste babymassasjekurs starter

Babymassasjekurs