Nå er boken i bokhandel, og det er kjempegøy å se den i hyllen!

  • onsdag, 22 april 2015 00:00

Her er et bilde fra Libris bokhandel sendt til meg av min venninne Sølvi.

 

Boken ble lansert med workshop og lanseringsfest på Puro Yoga i april, med oppmøte av små og store! Vi startet med en workshop med introduksjon om babymassasje og praksis. Vi fortsatte med mingling, snacks og drikke til glede for alle som ønsket å dele dagen med oss.

Allerede nå har flere foreldre sendt meg melding på Facebook om at innholdet i boken er meningsfullt for dem og familien. Det er veldig hyggelig å høre og jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Send meg gjerne din mening eller ta kontakt dersom du har spørsmål.

Jeg håper dere finner boken i en bokhandel i nærheten av der dere bor og jeg håper dere vil ha stor glede av den. 

Flere blogginnlegg